Katastritunnus 89001:010:2015
Kehtivus kehtiv
Aadress  Harju maakond, Viimsi vald, Randvere küla, Jugapuu tee 8
Kuupäev  28.08.2012 15:59:29
Kinnistu liik Kinnisasi
Pindala 1235 m2
Registriosa
9749902


– Moodsa sisekujunduse ja silmapaistva välisilme on loonud tunnustatud arhitekt LIVE Architects ja sisekujundaja K-Disain

– Supelranna lähedus

– Tupiktänava krunt

– Jaccuzzi terrassil

– Kõrged laed: avatud köögiga elutoa lae kõrgus 4m ja toad 2,8m

– Disainerite poolt valitud maitsekad ja kvaliteetsed viimistlusmaterjalid

– Ruumikad, avarad ja valgusküllased toad suurte aknapindadega

– Saunum keris pakub kodust SPA elamust

– Jahutusega sundventilatsioon

– Energiasäästlik maaküte

– Integreeritud köögi-, vannitoa- ja majandusruumi mööbel koos kodutehnikaga, sanitaarruumides kogu santehnika olemas

– Praktiline, luksuslik ja mugav planeering

– Väga hea asukoht, kus kõik eluks vajalik (kool, lastead, pood jms) on jalutuskäigu kaugusel

– B energiaklass

– Vaikne, rahulik ja turvaline väljakujunenud ning hinnatud elupiirkond

Müüa otse omanikult arhitektuurselt avara planeeringuga, kõrgete lagede (4 m ja 2,8 m) ja suurte klaaspindadega, päikeselisele terrassile avatud ühekordne eramu. Selle kõrge ehituskvaliteedi, kaasaegse planeeringu ja moodsa viimistlusega maja suletud netopind on 198 m², millest eluruumid 162,5 m2, garaaž 32,5 m2. Ruumiplaneeringu ja sisekujunduse on loonud tunnustatud sisekujundusettevõte K-Disain ning maja arhitektuurilise lahenduse autoriks on LIVE Architects büroo. Eramu ehitusel on kasutatud vaid kvaliteetseid materjale.

MAJA SISEVIIMISTLUS

Ruumiplaneeringu koos moodsa sisekujundusega on loonud tunnustatud sisekujundusettevõte K-Disain. Siseviimistluses on kasutatud ainult hinnatud ja kvaliteetseid viimistlusmaterjale, mida ilmestavad tamme täispuidust kalasaba-parkett (esik, vannitoad ja sauna eesruum plaaditud), sisseehitatud ja eritellimusel valmistatud köögimööbel koos Boschi, Franke ja Electroluxi köögitehnikaga, stiilne eritellimusel valmistatud vannitoamööbel koos Vitra santehnikaga kõigis sanitaarruumides.

Eritellimusel valmistatud ja täispuidust profiiliga, peithingede ning magnetlukkudega siseuksed. 3-kordse klaaspaketiga täispuitaknad, mis ulatuvad enamikes tubades maani ja loovad pääsu terrassile või otse hoovi. Ruumika ja valgusküllase maja lagede kõrgus on avatud köögiga elutoas 4 m ja tubades 2,8 m

TOAD

Eramu projekteerimisel on arvestatud võimalikult efektiivse ruumikasutusega, tubade suurused on piisavad, et tagada mõnus elukeskkond kõikidele pereliikmetele.

Majas on avar ja valgusküllane 4m laekõrgusega köök-elutuba (50,5 m2) koos pääsuga terrassile, kabinet/külalistetuba (10,9 m2), avar sauna eesruum koos dušši- ja leiliruumiga (16,5 m2), mis muul ajal toimib ka majandusruumina. Majja sisenedes ootab teid ees avar esik pääsuga garaaži (15,8 m2) ja garaaž (32,5 m2), mis on mõeldud kahele autole ning kuhu on planeeritud piisvalt lisaruumi pere muu inventari nn jalgrataste, hobivahendite, aiatööriistade jms. hoiustamiseks.

Majas on 3 ruumikat magamistuba, millest 2 on oma garderoobi nišiga 12 m2 lastetoad, kust mõlemast pääseb otse hoovi ning koridoris on neile tubadele eraldi mõeldud WC (2 m2). Master-bedroom (12,9 m2) on maja tõeline pärl, kus perepead saavad oma magamistoas nautida täielikku privaatsust oma walk-in garderoobi (7,8 m2) ning wc, kivivanni ja dušširuumiga vannitoaga (7 m2).

MAJA VÄLISILME

Välisilme ja arhitektuurse lahenduse on loonud LIVE Architects büroo ja selle viimistluses on kombineeritud kvaliteetne silikoonkrohv kauni kõrgsurvelaminaadist fassaadikattega. Majal on suur privaatne ca 100 m2 terrass, kuhu pääseb nii elutoast kui ka saunast. Terrassilt on võimalik päikest nautida terve päeva vältel. Maja ümbritseb igast küljest naabritega aed ning maja peasissepääsu poolne külg on avatud ning seal asub sillutiskiviga kaetud ala, millel saab parkida vabalt 2 kuni 3 autot. Kogu maja välisilmet rikastab hästi läbimõeldud ja säästlik LED töötav valgustuslahendus, mida lülitab sisse-välja spetsiaalne valgusandur.

TEHNOSÜSTEEMID

– Värske õhuvahetuse tagab soojusvahetiga sundsissepuhke-väljatõmbega ventilatsioonisüsteem VALLOX-ilt, millele on lisatud palavateks suvepäevadeks ka jahutus.

– Elamu kütmine on lahendatud väga kõrge kütteefektiivsusega Bosch maakütte baasilt. Kõigis ruumides on eraldi reguleeritav vesipõrandaküte.

– Kogu majas on energiasäästlik LED-valgustus.

– Majas on tsentraalne vesi ja kanalisatsioon, elektrisüsteemi peakaitse on 3x25A. Elutoas on võimalus biokamina paigaldamiseks.

– Saunas on Eestis välja töötatud revolutsiooniline Saunum Primary 10 elektrikeris, mis pakub täiustatud sauna ja kodust SPA elamust.

– Plaatvundament on vesipõrandaküttega kogu maja ulatuses, mis on juhitav igast ruumist

– Välisseinad on FIBO 200 mm kergplokist, millele on lisatud 200 mm penoplastist soojustus.

– Siseseinad on FIBO 100 ja 150 kergplokist.

– Katus on tehasefermidel kandekonstruktsiooniga ja puistevillaga soojustatud, mida katab kvaliteetne katuseplekk.

TERRITOORIUM JA PARKIMINE

Maja on planeeritud 1235 m2 krundile selliselt, et hoovipoolne osa jääb päikeselisse suunda ning säilitatud on võimalikult suur ala muruplatsiks. Samas on krunt piisavalt kompaktne ja pakub nii piisavalt ruumi lastele mängimiseks, kuid säästab aega muru niitmisel. Maja peasissepääs on avatud sissesõidutee ja sillutisplatsiga, mis võimaldab mugavalt autoga otse garaaži sõita või kaht kuni kolme sõidukit maja ees parkida. Juurdepääs kinnistule toimub mööda heas seisukorras valgustatud asfaltkattega teed. Krunt on tupiktänavas, heas vaikses kohas, kuhu ei ulatu tiheda liiklusega teede müra ega satu juhuslikud soovimatud külalised.

TURVALISUS

Valvesignalisatsioon ja koduvalve on G4S poolt, paigaldatud on vingugaasi- ja suitsuandurid ning loodud valmidus tulekahjusüsteemi ühendamiseks valvekeskusesse.

NAABRUSKOND JA ASUKOHT

Maja asub väga õdusas ja vaikses tupiktänavas. Asukoht on eramul suurepärane: kõik eluks vajalik asub lühikese jalutuskäigu kaugusel – supelrand, laste mänguväljakud, Randvere kool, terviserajad, kergliiklustee, lasteaed, staadion ja ilus mets. Ühistranspordi peatused asuvad samuti väga lähedal, et saaks jalutada rahulikult ka bussile. Mugav ühendus Viimsi keskusega ning Tallinna kesklinnaga. Elamurajoon on terviklikult välja arendatud ning tänu sellele elamispiirkonnana väga hinnatud.

Oksjoni pakkumised

Oksjon on lõppenud

Auction failed because item did not make it to reserve price

Highest bidder was: a***n

Kuupäev Tee pakkumine Kasutaja Automaatne
märts 8, 2024 12:49620,000.00a***n
märts 5, 2024 17:03Oksjoni algus

Küsimused ja vastused

Teile ei ole veel päringuid esitatud

Harju maakond, Viimsi vald, Randvere küla, Jugapuu tee 8

Auction item did not make it to reserve price